Taaaak...
a Vánoce i novoroční hodování za námi...

a pro změnu tu máme novoroční předsevzetí 😏....  spousta mých klientek a klientů si postesklo, že byť milují Vánoce i sváteční pohodičku nade vše, vždy ty svátky napáchají na jejich tělech i psychickém stavu nemalé škody.

  • Patříte taky do skupiny těch, kterým se jaksi přes svátky nafouklo břicho?
  • Pálí vás často žáha?
  • Po četných rodinných sešlostech a oslavách pociťujete nadýmání a špatné trávení?
  • Váha vám ukazuje nějaké to kilo navíc díky cukroví, alkoholu, chipsům, a všemu tomu množství všudy přítomného jídla?
  • Objevily se u vás problémy s kůží?
  • Připadáte si víc ve stresu díky nejrůznějším novoročním předsevzetím a pomáhala vám ke sváteční pohodě sklenka sektu nebo vychlazené pivo?
  • Zhoršil se vám spánek a budíte se uprostřed noci?

Nebojte se nic – jsou to jen celkem běžné příznaky překyselení organismu, protože právě vánoční svátky, cukroví na každém rohu a všude přítomný alkohol nám dokážou hodně rychle rozhodit acidobazickou rovnováhu v těle, tedy rovnováhu mezi kyselinami a zásadami, a tím naše pH.

Na všechny neduhy se ale najde řešení

Hodně klientů chce po Vánocích začít hubnout a své tělo co nejrychleji opět zpacifikovat zas do přijatelné podoby. 

Se zakyseleným tělem se ale hubne NE příliš snadno, a hlavně NE příliš efektivně. Takže já doporučuji před každým začátkem redukce tělo nastavit tak, aby bylo odkyselené, vyčištěné od přemíry toxinů a nánosů všemožných usazenin, které jsme do těla během vánoční pohodičky vědomky či nevědomky dostali.

 

A protože i JÁ jsem si dovolila užívat si té nádherné vánoční pohody se vším, co k ní patří, chystám se na:

Novoroční restart

Bude to 21 dnů, kdy tělu dopřejeme téměř výhradně zásadotvornou stravu, zvědomíme si, že tělo má samo-léčebné a samo-ozdravovací schopnosti. Samozřejmě za předpokladu, že mu dopřejeme životadárnou výživu.

Během těchto 21 dní tak dojde:

  • k obnovení acidobazické rovnováhy,
  • vyloučení nahromaděných toxinů z vazivových tkání,
  • k úpravě hormonálního systémunastartování tvorby těch správných enzymů potřebných pro biochemické procesy probíhající ve zdravém těle.
  • Upraví se opět trávení, zlepší se pleť, prohloubí spánek, očistí lymfa.

Prostě je to takový generální úklid v našem těle!!!

 

Já už se začala pomalu ladit. Dneska na oběd bude dýňová polévka.

Potřebujete po Vánocích taky pořádně v těle uklidit???

Jestli ano, budu ráda, když se ke mně přidáte a společně začneme novou cestu rokem 2024 a to v pátek na Hromnice!

2. února 2024

Jak bude program probíhat

Novoroční restart bude probíhat ve Facebookové skupině, kde spolu strávíme 21 dní.

  • Naučím vás, jak dosáhnout vyváženého Ph v těle a jak díky vyladěnému pH upravit tělesnou hmotnost.
  • Dozvíte se, jak může pití vody přispět k hubnoucímu a ozdravnému procesu.
  • Povíme si, které potraviny zakyselují a které naopak naše těla alkalyzují, čili pomáhají vytvářet zásadité pH.
  • Vysvětlím vám, proč mnoho lékařů, mikrobiologů i výživářů považuje zdravé pH organizmu za základ zdraví a přímo zázrakem v boji s nemocemi i přebytečnými kily.

Jsem Dáša Kubecová

Moje POSLÁNÍ je inspirovat vás na cestě, kterou sama kráčím. Žít v souladu těla, srdce i hlavy. Prostě žít naplno svůj styl, stravovat se v souladu s ním, protože tak mé tělo nejlépe prospívá. Vy, co už mě znáte, tak víte, že to, co vás učím, to sama žiju.

Umím vám dát jednotný jídelníček dle klasické racio stravy nastavený na 8 tisíc KJ, který je použitelný pro všechny ženy v produktivním věku...

Už delší dobu ale vím, že takhle to nefunguje.

Chci vám ukázat, že existuje mnohem promakanější a mnohem individuálnější cesta. 

A cesta je cíl!!

A jak bude tedy vypadat společná 21denní práce? Než kliknete na tlačítko TO CHCI, seznamte se detailně s obsahem celého kurzu, ať víte, na co se můžete těšit.

Tuto 21 denní výzvu můžete brát i jakýsi předstupeň či prerekvizit pro další práci na sobě. S odkyseleným tělem i mozkem a se zvědomenými emocemi, které nám často hází vidle do našeho snažení na cestě za zdravějším a krásnějším tělem, můžeme mnohem efektivněji pracovat na rozvíjení našeho lepšího JÁ.

Už se na naši společnou práci moc těším.

Možná vás ještě napadají třeba otázky:

  • Jaká bude časová náročnost celého programu?
    NOVOROČNÍ RESTART bude trvat 21 dnů.  Hned na začátku výzvy pro vás bude připravené video, kde vám podrobně popíšu co nás čeká, proč je acidobazická rovnováha v těle tak důležitá a proč si 2x do roka tento odkyselovací proces či jídelníček dopřát. Řekneme si, jak se v těle chovají zásadotbvorné a naopak kyselinotvorné potraviny, které to jsou a jak je kombinovat.  Během následujících dnů s vámi budu ve spojení ve facebookové skupině, která je určená jako podpůrná a zda se zapojíte do sdílení záleží jen na vás.

    Každý den pak rozebereme jedno téma pojící se s tématem. Dozvíte se třeba jaké je pH jednotlivých tělních těkutin, jaké jsou normální hodnoty pH v těle, jakými neduhy se projevuje překyselení na našem těle, jak správným stravováním můžeme předejít zánětům apod.

    První týden bývá nejnáročnější. Je to kvůli tomu, než se zorientujete v problematice, vytvoříte si své nákupní seznamy a zavedete pro sebe vhodný systém. Pak už vám to půjde všechno samo, nebojte. Tato výzva není o plnění úkolů. Veškeré informace budou pouze doporučením, jak to funguje mně. Samy si ale můžete zvolit jiný postup a není nutné se striktně držet mých doporučení. Důležité je rozumět tomu, proč třeba danou věc z jídelníčku vynecháváme, jak detoxikace funguje atd.
  • Budu si muset vařit?
    Ano, bez aktivní přípravy všech jídel své tělo dokonale nepoznáte. Dostanete úvodní seznam doporučených potravin a tipy na jejich zpracování. Vaší kreativitě se ale meze nekladou, takže pokud nejíte třeba brokolici, nahradíte si jí jinou vhodnou zeleninou. Já sama vaření úplně nemiluju, takže ode mě dostanete tipy na jídla z jedné pánve, jednoho plechu, které jsou hotové "coby dup".
    V každém projektu ale bývají i zdatné kuchařky, které se rády dělí o své inspirace a fotíme si navzájem své talíře a sdílíme, co funguje právě nám – který hrnec, která pánvička atd.
  • Dá se vše zvládnout při zaměstnání?
    Ano, určitě dá. Jde opravdu o pár prvních dní, než si nastavíte svůj vlastní systém. Zjistíte, co nakupovat, co potřebujete mít doma neustále, bez čeho se neobejdete a naopak, co můžete už napořád pustit k vodě. Navařit si můžete i na víc dní dopředu, takže ne každý den je potřeba dlouho do noci stát u plotny a stresovat se.
  • Jsou nějaká omezení pro to, kdy výzvu není vhodné absolvovat?
    Limitující může být pouze závažné zdravotní omezení, jak akutní, tak dlouhodobé systémové. Běžné neduhy související s metabolickým syndromem jako je vyšší krevní tlak, vyšší hladiny krevního cukru či triglyceridů, omezením nejsou, ba naopak. Tam zásadotvorný jídelníček velmi pomáhá. A ještě samozřejme kojící a těhotné ženy potřebují zvláštní péči a trošku úlevy v detoxu. To si ale na začátku výzvy všechno povíme.

Pokud máte ještě nějakou otázku, která by vás k projektu zajímala,
napište mi na email: zlaskyksobe@gmail.com

Kolik si NOVOROČNÍ RESTART
vyžádá investic?

Kromě investice vašeho času, která je ale nezbytná, je cenu za 21 denní výzvu víceménně symbolická, aby jste do ní mohli jít opravdu všichni, se kterými toto téma rezonuje.

Ráda vás inspiruji a tak jsem si řekla, že když půjdu do očisty já, proč vám též tuto cestu neukázat a nespojit tak příjemné s užitečným .

A jelikož já svou práci miluju, stejně jako OCTO CODES a stejně jako zdravý životní styl, jde mi hlavně o to, šířit osvětu mezi co nejvíce žen i mužů, protože ty můžou být pak zas vzorem pro své děti a celá společnost se může začít uzdravovat. Převzetím vlastní zodpovědnosti za své zdraví také vy můžete inspirovat své okolí - svou rodinu, kamarády, kolegy v práci. A tím pomáháte tvořit nový svět -  a dělat ho tak krásnější a zdravější. No není to krásné poslání???

Cena za 21 denní NOVOROČNÍ RESTART je tedy tentokrát
míň než 1 tisíc Kč.

Ta částka včetně bonusů je nyní pouze:

890,- Kč

Jako PRVNÍ BONUS budete mít mou podporu ve Facebookové skupině po celou dobu výzvy, kde společně vytvoříme nádhernou energii .

Jako DRUHÝ BONUS získáte další videa mých milých kolegyň ze sféry stravování, zdraví, a pohybu.

Cena je konečná, nejsem plátcem DPH.

Věřím, že tato částka, kterou investujete do sebe, do svého zdraví se vám vrátí v penězích ušetřených za léky, které už nebudete potřebovat, dále za nejrůznější potraviny, které už si nebude dále kupovat, a za nesmyslné pytlíkové diety před každou dovolenou, kdy budete chtít být štíhlé. 

Samozřejmě záleží, jak moc intenzivně se do práce pustíte.  Ať už uděláte ale sebemenší změnu ve svém přístupu k vašemu tělu, či ve svém stravování, vaše tělo vám bude neskutečně vděčné.

Přístupy do projektu máte na 1 rok, což je dost dlouhá doba na to, pustit se do práce a něco změnit. Tím, že ale tentokrát začneme společně na Hromnice 2. 2. 2024, bude práce intenzivní od samého počátku a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

A proč zrovna na Hromnice?? Hromnice jsou totiž původní keltský svátek zvaný též IMBOLC, jak jistě víte. Je to svátek Světla, ohně, návrat boha Slunce, očisty, nových začátků a končící zimy.

Je to ten pravý čas pro plánování svých aktivit pro celý rok a dobrý čas pro první krůčky k jejich realizaci. Hromnice jsou časem vize a počátku, kdy je vhodné vše rozplánovat a načrtnout. Je to zkrátka čas čištění a očisty jako takové. Je to vhodná doba nejen na čištění těla, ale také na úklid domu či třeba očistné koupele. Čistit budeme zkrátka na všech úrovních.  

Takže teď nastala ta pravá chvíle, vydat se na cestu za lepším, krásnějším a zdravějším tělem. 
Očista, restart těla, výživa vaší duše – to je nový NOVOROČNÍ RESTART.

Tak co, jdete se mnou do toho?

Teším se na vás už za pár dní. Z lásky k sobě i z lásky k Octo Codes, vaše D.
Dagmar Kubecová

A zde pro ty z vás, kteří mě ještě neznají, vkládám pár referencí od mých spokojených klientek, ať víte, že nekupujete zajícea v pytli

Milá Dášo a skupinko odhodlaných žen.
Chci velmi poděkovat za inspirativní sdílení, vaše recepty mě obohatily a čerpám dodnes, Dáše za skvělé vedení a již v předešlém OCTO-GRAMU se mi potvrdilo, že jsi skvělá motivátorka nejen v oblasti výživy.
Naštěstí jsem nezhubla, to nepotřebuji, ale odlehčila jsem svému trávení a udržuji si nastavení 5 jídel denně (já musím mít svačinky), takže zobání se nekoná.
Moc si užívejte nových poznatků a mějte se rády i přes prohřešky, které se nám občas stávají.
Kateřina Procházková
Krásný den a velké poděkování Dáše a všem tady ve skupině za úžasný projekt. Děkuji za inspiraci i za dvě kila dole, za pocit lehkosti a spoustu energie i přes občasné malé zahřešení. Víkend o šťávách a půstu jsem si myslela, že nedám a taky nedala, ale v pondělí si moje tělo samo řeklo jen o šťávy a dnes i o půst. Budu se sem určitě vracet, pro další inspiraci a moc se těším i na OCTO GRAM.
Jana Hůlová
Ahoj Dášo a holky, vůbec mi nepřišlo, že bych měla program ukončit. Ráno jsem měla teplou zeleninovou polévku, k obědu grilovanou zeleninu, no a doma mi to došlo... bylo krásné odpoledne, tak jsme rozdělali gril a hodili na něj dva šťavnaté steaky... a ejhle!?!? Ono mi to vůbec nechutnalo!!!! Snědla jsem kousek, kousek žitného chleba a zajedla to zelným salátem! A bylo po večeři! Dnes ráno zase kaše s ovocem, k obědu polévka a grilovaná zelenina. Proč rychle opouštět něco, co mi dělá dobře.
Holky, děkuji Vám za vaše příspěvky, recepty, rady a kreativní nápady ve vaření těch není nikdy dost! Můj úbytek váhy jsou 3 kila, lepší spánek a dobrá nálada. Jen budu muset popřemýšlet, kterou zeleninu a ovoce vyřadit úplně ze stravování, protože moje střeva se dost bouřila.
Dášo, jsi úžasná lektorka a inspirátorka, pod Tvým vedením se člověk cítí být na té správné cestě. Děkuji Ti za další super projekt, kterým jsi nás posunula zase o kousek výš.
Jana Langmajerová
Holky, taky dnes končím. Švagrová mi upekla medovník, tak teda, že kousek ochutnám... ukrojila jsem si mikroskopickej kousek ...no a nemohla jsem ho skoro dojíst.... bylo to taaaak strašně sladký... vůbec mi to nechutnalo. Vypadá to, že cukříkovat nebudu nadále. Kávu jen maličkou a místo pečiva knackebrod. Jsem nadšená... tohle jsem vždycky chtěla a teď to jde snadno a bez přemáhání. A moje tělo ukazuje, jak mu to prospívá… zvenku i zevnitř.
Martina Penzešová
Jsem moc ráda, že v momentě, kdy u mě dozrál bod, kdy chci ve svém životě něco změnit, jsem objevila OCTOGRAM.
Potkala jsem tam "báječnou smečku" stejně naladěných žen. Nejen, že jsme shodily nějaké kg a předávaly si navzájem nové recepty, ale měly jsme podporu celé skupiny pod vedením skvělých žen Táni, Dášky a Verči.
Mě to nastartovalo pro moji další cestu a navázala jsem i nová přátelství. Pokud máte i vy takovou příležitost, tak jí určitě využijte.
Eva Volejník
Nic není náhoda, ani moje setkání s Octogramem. Přišel mi do života v době, kdy moje duše i tělo volaly o pomoc. Tak nějak jsem od začátku věděla, že tohle je konečně „ono“. Začátky, kdy se tělo čistilo a pronásledovaly mě moje chutě střídavě na sladký a na slaný nebyly úplně jednoduché. Po týdnu už bylo líp a najednou byl měsíc pryč a vlastně mi nic nechybělo. Protože potřebuju všechno vyzkoušet na sobě, zkusila jsem i to, co s vyčištěným tělem udělají 2 pytlíky čokoládových bonbónů. Probdělá noc s křečema celýho těla byla fakt výživná. A tehdy poprvé, já introvert, jsem se odvážila napsat do naší skupiny. Reakce děvčat byly laskavé, pečující, chápající. Poprvé jsem pochopila, jakou sílu má smečka. Když napíšu, že mi Octorgam změnil život, nebudu lhát.
Chtěla jsem se „uzdravit“, uzdravila jsem se, naučila jsem se vidět jinak sama sebe i ostatní, potkala jsem spoustu nádherných bytostí, se kterými jsme společně prošly 3 měsíce vyplněné sdílením, radostí, povzbuzováním, někdy slzami, jak už to v životě bývá. Jako příjemný bonus jsem odložila 8 kg váhy a hlavně, získala jsem pár skvělých kamarádek, se kterými jsme ve styku stále.
S láskou vzpomínám na začátek nového života a s vděčností v srdci děkuji.
Jana Fišáková
Cesta za poznáním, KDO jsem, je podle mého cítění nejpodstatnější cestou, kterou v životě máme podniknout a neutéct z ní, dokud nedojdeme poznání, co nás činí skutečně šťastnými, co nás vyčerpává a kde se bojíme být sami sebou. A protože tato cesta může být někdy velmi klikatá, dostala jsem se i já na své cestě poznání do testovací skupinky OCTOGRAMU. Protože jsem věděla, že moje tělo nelže a když mi něco nedělá dobře, tak sama sebe neoblafnu.
A že díky tomu získám jistotu v mé tehdejší otázce – do kterého toho typu v OCTO CODES tedy patřím? Kde jsou mé skutečné talenty a kam mám tedy směřovat svou pozornost – ať už mi moje obranné mentální vzorce říkají, jakkoliv hlasitě: "To nemůžeš!", "Jsi moc!", "Nepředváděj se!"
Nakonec jsem svou odpověď dostala a začala naplno žít svůj sen. I když proces, kterým jsem díky programu OCTOGRAM prošla byl, co se do prožitku počítá silně detoxikační na všech rovinách, stálo to za to. A dnes mohu stát pevně v síle svého potenciálu a objevovat jeho obzory, hlubiny i výše. A jsem za to nesmírně vděčná. Byla a stále je to krásná a dobrodružná cesta.
Míša Matějíčková
Jednoduchosť, vitalita a spokojné bruško. Tak by sa dala charakterizovať moja osobná skúsenosť s OctoGramom. Jednoduchosť vo varení, v nakupovaní a ušetrenie času aj peňazí. Pretože som sa naučila čo robí dobre môjmu telu a naopak, ktoré potraviny ho zaťažujú. A tak kupujem dookola tie isté potraviny a varím dookola tie isté jedlá, lebo mi chutia a robia mi dobre. Nepotrebujem žiadne výživové tabuľky a poradcov, lebo moje vlastné telo je môj radca.
Ak sa človek naučí stravovať vedome, stratí prebytočné kilogrami, odstránia sa zdravotné problémy a žije spokojne a vitálne vo svojom tele.
Zuzana Kmecová
Octogram je skvělý nejen na shození přebytečných kilogramů. Je úžasný také v tom, že vás naučí poznávat více vaše fyzické tělo. Vnímat intenzivněji všechny emoce a pocity. Naučí vás mít rád své tělo a vážit si ho.
Octogram mi pomohl zjednodušit jídelníček, zrychlit nakupování jídla i vaření. Dozvěděla jsem se spoustu nových informací a zejména zbořila hodně starých mýtů o zdravé stravě. Velkým bonusem byla podpora skupiny a vzájemná inspirace.
Jana Karlíková
Dášu a metodu OC Táni Havlíčkové jsem poznala před mnoha lety, byla jsem hned u Dáši na konzultaci, nakoupila knihy… Nic moc jsem neočekávala. O to větší bylo moje překvapení a nadšení. Úplně mi to změnilo pohled na svět, moji rodinu, kamarády, kolegyně, klienty.
Dáša je pro mě hlavně velkou inspirací, studnicí znalostí a praktických rad v péči o tělo i duši. Umí ve správnou chvíli nakopnout, ale i pohladit. Má snad rentgenový zrak a nic jí neunikne.
Pokud řešíte – co jíst? - co si obléci - proč vás kde bolí? Pokud - chcete zhubnout - chcete být zdravé a krásné - chcete se cítit spokojeně - chcete svým oblečením vyjadřovat a vyzařovat, kdo doopravdy jste, určitě Dášu vřele doporučuji.
Poznejte se, respektujte se, zamilujte se do toho, koho objevíte. Pokud stále váháte, Dášu vřele doporučuji. Je to pecka ji pozorovat při práci, třeba při asistovaných nákupech, čeho si všímá, jak bystrým okem všechno hned vidí a nic jí neunikne.
Stejně tak s jídelníčkem, stravou a doporučením, které potraviny jsou pro mě vhodné. Ten pocit, kdy se ve svém těle cítím skvěle, bych přála každé z nás.
Dáši děkuji
Veronika Ježková
Mílá Dáši, moc děkuji za báječný on-line program Octo-gram. Nevěděla jsem, co mě čeká, ale chtěla jsem změnu a očistu ve stravování, tak jsem se rozhodla přihlásit. Vnímat tělo, jak se bráni a vzteká, když mu sebereme berličky a různá cukrátka jsem zvládla jen díky podpoře skupiny, která byla tvořivá nápomocná a podporující.
Tvoje vedení, znalosti a profesionalita ve stravování, OC stylu a psychosomatika je až nadpozemská a to nepřeháním. Octo-gram mi změnil pohled na stravování a tělo a mnoho změn se stalo novým návykem, ale ještě to muže být lepší a pokud někdy bude další možnost Octo-gramu, rada se opět prihlasim.
Ještě jednou moc dekuji
Kateřina Veselá